Benimle Oynar Mısın 2013 (DVDRip XviD) Yerli Film indir


Adı: Benimle oynar misin?
IMDb Puanı: 7.6/10 (151 oy ile)
Yönetmen: Aydin Bulut
Yazarlar: Aydin Bulut
Görüntü Yönetmeni: Ugur Kul
Ülke: Turkey
Tür: Komedi, Dram
Süre: – dk.
Yapımcılar: Eysan Özhim
Oyuncular: Eysan Özhim

Benimle Oynar Mısın ? 2013 film indir, Talihsiz bir olay sonrasında ceza alarak hapishaneye gönderilen Sibel, sekiz yıllık mahkumiyetin ardından özgürlüğüne kavuşur. İlk işi ise bu süreçte yetimhanede barınan kızı Rüya’ya tekrar kavuşmaktadır. Kızını yanına alıp doğduğu günden bu yana yaşadığı Beşiktaş semtinden taşınacak olan Sibel, Antalya’ya taşınmayı planlamaktadır.

Ne var ki Rüya’nın bu güzel semti bırakmaya niyeti yoktur. Zira Rüya annesinin yokluğunda Beşiktaş’a sımsıkı sarılmış ve büyüdüğünde Beşiktaş’ta futbol oynayan bir oyuncu olmanın hayallerini kurar olmuştur. Bu nedenle annesiyle başka bir şehre taşınmayı istemeyen Rüya’nın acil olarak yapması gereken daha önemli bir iş vardır: Annesinin hapse düşmesine neden olan babasını bulmak.Benimle Oynar Mısın ? 2013 tek link indir,İyi seyirler..


..:: İndir ::..

Referans Linkimle Turbobit te Üye Ol Dosya Yükle Para Kazan..

Share this article :
Etiketler: , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film indir | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.